Salg fra gårdbutik
I butikken sælger vi vores grise- og oksekød i mindre portioner. Desuden sælger vi kyllinger fra Kongeå Kylling. Udbuddet varierer lidt da vi er små, men nedenstående har vi som udgangspunkt altid
Kødet i butikken er slagtet, modnet og vacuumpakket hos slagteren i Bjerre og derefter frosset. Alt vores Oksekød hængemodner i 18 dage på krog, mens vores grise modner i 3 dage. Modningen betyder især mindre vand i kødet og større mørhed.
Hvis du bor i Vejle kan du også købe vores svinekød i SMAG DDANSK
Gris
Hakket - fedt% "lav" : 100 kr/kg
Tern : 85 kr/kg
Medister : 120 kr/kg
Koteletter : 175 kr/kg
Stege (kam, nakke eller skinke) : 175 kr/kg
Røget bacon (saltet og røget på den gammeldags facon) : 150kr/kg
Hamburgryg - også lavet rigtigt - ikke den pumpede model : 200 kr/kg
Røget mørbrad : 250kr/kg
Oksekød
Hakket - fedt% "lav" : 120kr/kg
Oksehøjreb : 300kr/kg
Mørbradbøffer : 400kr/kg
Rib eye :300kr/kg
Tyndsteg : 300kr/kgi
Tern : 175 kr/kg
Øvrige udskæringer har vi ikke fast, her må du ringe og forhøre..
Pølsevarer
Gris:
Gammeldags medister 120 kr/kg
Grillpølser/frankfurtere naturel, med Chilli, chorizo, tomat/hvidløg, bacon/cheddar, Limfjordsporter eller karry. Vejer ca 100g/stk, Pakke m 5 stk 85 kr.
Spegepølser Klassisk røget sønderjysk , Chorizo , og Rydskovgaard m/løvstikke og fennikel. 135,- kr/stk
Kylling
Fra Kongeå Kylling
1/1 kylling ca 2,2 kg 120 kr/kg
Kyllingebryst pakker á ca 400g 250 kr/kg
Andre varer
• Vi har lidt kolonialudsalg i butikken f.eks Juice og saft fra Voelkel, æblejuice fra Bøllemost, sodavand fra Ørbæk, flåede tomater, tomatkoncentrat, pasta, boullion, rosiner, olivevenolie, mv. alt selvfølgelig økologisk