Rundvisning

Vi er meget stolte af vores gård og dets omgivelser. Det giver vi besøgende og gæster mulighed for at opleve igennem en rundvisning, på hele området eller med fokus på enkelte temaer. Vi arrangerer rundvisninger i grupper eller alene, hvor økologi- og miljømæssige værdier forekommer som en naturlig del af gåturen. Vi tilrettelægger ud fra jeres specifikke rundvisningsbehov og målretter det aldersmæssigt. Vores gård har de perfekte omgivelser for at give børn i børnehaver, SFO og skoler en oplevelsesrig tur, der vil forene lærdom med motion og frisk luft.

Temarundvisning, der passer til jeres behov

fodringtilpasset

Turen kan tage udgangspunkt i børns behov for den sanselige oplevelse, det er at være i kontakt med dyr, mærke duftene/lugtene, lytte til de forskellige lyde, der er på en bondegård og se forskel på dyreekskrementer. De kan være med til at plukke mad til grisene og køerne og alt efter årstid og tidspunkt, se hvordan vi fodrer dyrene. Eller rundvisningen kan gå i dybden med vores tilgang til den økologiske tankegang, så som hvordan og hvorfor vi har valgt at  drive landbruget på den måde vi har, og hvordan plantediversiteten optimerer og indvirker på smagen af vores kød. Vi kan også i rundvisningen rette fokus mod dyrevelfærd og etik i vores tilgang til vores dyr. Eller vi kan forene rundturen med et andet emne, der vil have interesse for lige netop jer.

Interesseret?

oekologiskkalvtilpasset Vi forsøger at lave vores rundvisninger, så de både for børn og voksne giver stof til eftertanke omkring de tanker og værdier, der er omkring økologi.

Får I lyst til mere, er der mulighed for at overnatte i shelters eller på høloft læs mere om overnatning her

 
 Et besøg koster som udgangspunkt 1000 kr. og tager et par timer, men kontakt os, så finder vi en dag der passer og tilrettelægger prisen. kontaktinformation kan du finde hèr